Palvelumme

Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut yrityksesi tarpeiden mukaan aina lakisääteisestä kirjanpidosta palkanlaskentaan, raportointiin ja vaativiin neuvontapalveluihin. Yrityksellesi nimetyt asiantuntijat ovat apunasi kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Haluamme auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja menestymään.

Pyydä tarjous

 

 

Meidän asiakkaanamme saat…

Oman helposti tavoitettavissa olevan kirjanpitäjän ja palkka-asiantuntijan

Asiantuntevaa palvelua juuri siinä laajuudessa kuin yrityksesi tarvitsee

Vapauden hoitaa yrityksesi talousasioita missä ja milloin haluat

Tukea ja koulutusta Netvisor-ohjelmiston tehokkaaseen käyttöön

 

 

 

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Kirjanpidon järjestäminen on yrittäjälle lakisääteinen velvollisuus, mutta kirjanpitoa tehdään kuitenkin aina yritystä itseään varten. Monipuoliset raportit antavat yrittäjälle arvokasta tietoa yrityksen tilasta ja toiminnan kehittymisestä. Ajan tasalla oleva taloushallinto on myös osa yrityksen brändiä esimerkiksi rahoittajien ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Ammattitaitoisten asiantuntijoidemme avulla kirjanpito ja ilmoitukset hoituvat oikein ja ajallaan. Hoidamme niin kuukausikirjanpidon kuin tilinpäätöksenkin yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Meiltä onnistuu myös konsernikirjanpidon ja -tilinpäätöksen laadinta.

Palkanlaskenta

Palkkahallinto on yksi yrityksen keskeisimmistä toiminnoista. Huolellinen ja asiantunteva palkanlaskija on yrityksellesi korvaamaton apu. Palkanlaskijamme hoitaa palkanlaskennan ja maksatuksen, sinulle jää vain työaikatietojen tarkastus ja hyväksyntä. Samalla palkanlaskijamme huolehtii tarvittavista ilmoituksista. Voimme tarvittaessa avustaa myös muissa henkilöstöhallinnon tehtävissä yrityksesi tarpeiden mukaan.

Controller- ja talousassistenttipalvelut

Tarjoamme lisäksi erilaisia taloushallinnon palveluita yrityksesi tarpeen mukaan. Olemme apunasi niin perusasioiden hoitamisessa kuin laskemien ja raporttien tuottamisessa. Voimme esimerkiksi auttaa reskontrien hoidossa, osallistua budjetointiin ja ennustamiseen tai toimia yrityksesi oman taloushenkilön apuna. Kysy lisää mahdollisuuksista!

Netvisor-ohjelmistopalvelut

Haluaisitko monipuolisen ja helppokäyttöisen sähköisen taloushallinnon ohjelmiston? Meidän kauttamme saat Netvisor-järjestelmän oman talousosatosi käyttöön. Olemme mukana käyttöönottoprosessissa ja koulutamme tarvittavat henkilöt. Meiltä saat myös kattavan Netvisor Turva -palvelun, joka takaa asioiden hoitumisen myös sairastapauksissa ja muissa poikkeustilanteissa.

Erityisasiantuntijapalvelut

KHT, LKV Jukka Mäkelä on apunasi yritystoiminnan muutoksissa ja suunnittelussa, on kyse sitten yrityksen perustamisesta, yritysjärjestelyistä tai verosuunnittelusta. Hän toimii myös asiantuntijana haastavimmissa kirjanpidon erityiskysymyksissä.