Yhteistyökumppanit

Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori on Suomen ykköstähti tenniksessä ja tekee tällä hetkellä vankkaa nousua koko tennismaailman huipulle. Tennissensaatio nousee ATP-listalla kuin raketti ja on 70 parhaan joukkossa maailmanlistalla. Hoidamme Emilin taloushallintoa.

Kuva: Tennisliitto

Niki Tuuli

Niki Tuuli voitti historian ensimmäisen MotoE -luokan osakilpailun Ajo Motorsport -tallissa. Tällä hetkellä Niki ajaa MV Agustalla Supersporttien MM -sarjaa. Vastaamme Nikin taloushallinnosta.

© Ajo Motorsport

Ella Junnila

Ella Junnila on 22-vuotias korkeushypyn ulkoratojen Suomen mestari 2021 ja sisäratojen EM-mitalisti 2019. Hän pitää nimissään korkeushypyn naisten Suomen ennätystä. Olemme mukana Ellan matkassa vastaamalla hänen taloushallinnostaan.

Patrik Niklas-Salminen, Tennis

Olemme Patrikin mukana rakentamassa ammattilaisuraa osakeyhtiömuodossa. Patrik pääsi rannevamman jäljiltä palaamaan pelikentälle kesällä 2021. Kaksinpelien ranking-listalla Patrik on 400 parhaan joukossa.  Vastaamme Patrik N-S Oy:n taloushallinnosta.

Kytönen Motorsport, enduro ja motocross

Kytönen Motorsport on Husqvarnan virallinen kilpatalli Suomessa ja toiminta-ajatuksena on nuorten kuskien ajattaminen enduron ja motocrossin EM ja MM -sarjoissa. Tiimiä johtaa pitkäaikainen asiakkaamme, enduron maailmanmestari, Vesa Kytönen.

Vastaamme Kytönen Motorsportin taloushallinnosta

Robert Ven, Soutu

Robert on soudun moninkertainen Suomen mestari, mutta vielä ei vauhti riittänyt Tokion olympialaisiin. Jatkamme matkassa.