Yrityksemme

Angelma & Mäkelä on hämeenlinnalainen tilitoimisto, jonka ovat alkujaan perustaneet Jutta Angelma ja Jukka Mäkelä vuonna 1990. Olemme erikoistuneet sähköiseen taloushallintoon ja tavoitteenamme on tilitoimisto, jossa sekä asiakkaat että työntekijät viihtyvät. Palvelemme jo noin 250 asiakasta yli kymmenen henkilön voimin. Olemmekin yksi suurimmista hämeenlinnalaisista yksityisomistuksessa olevista tilitoimistoista.

Haluamme pysyä mukana toimialan muutoksessa ja teemme jatkuvasti kehitystyötä vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Työntekijöiden kouluttaminen on meille myös tärkeää, jotta olemme aina ajan tasalla lainsäädännön muutoksista.

Toimimme Netvisor-ohjelmiston Premium Partner -jälleenmyyjänä ja koulutamme asiakkaamme ohjelmiston käyttöön sekä toimimme tukena käytön aikana. Kaikki työntekijämme suorittavat Netvisor- sertifioinnin kolmen vuoden välein, jolloin meillä on aina tuore osaaminen ohjelmiston käyttöön. Osallistumme aktiivisesti myös ohjelmiston kehittämiseen. Lue lisää Netvisorista täältä.