Palkanlaskenta- ja HR-palvelut

Palkat oikein

Palkkahallinto on yksi yrityksen keskeisimmistä toiminnoista. Palkanlaskijamme ovat oman alansa asiantuntijoita. Heidän avullaan varmistutaan siitä, että palkat maksetaan niin kuin on sovittu. Yrityksen omaksi tehtäväksi jää vain työaikatietojen tarkastus ja hyväksyntä. Huolehdimme myös palkkoihin liittyvistä ilmoituksista. Tarpeen mukaan voimme avustaa myös muissa henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Työoikeuspalvelut HR Lex Oy:n kautta

HR Lex Oy:n ydinosaamista ovat yritysten työsuhdeasioiden riskienhallinta sekä työoikeudellisten ongelmatilanteiden liiketoimintalähtöinen ratkaiseminen.

HR Lex Oy laatii työ- ja johtajasopimukset sekä neuvoo työehtosopimusten soveltamisessa. Saat apua avainhenkilöiden verotehokkaassa sitouttamisessa bonus- ja osakkuusjärjestelyin sekä työvoiman uudelleenjärjestelyissä, muutosneuvotteluissa ja työsuhteen päättämistilanteissa suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

HR Lex Oy:n sivuille

työoikeuspalvelut

Blogikirjoituksia aiheesta

palkkaa vai osinkoa

Palkkaa vai osinkoa?

Kannattaako nostaa ennemmin palkkaa vai osinkoa? Kysymys, johon törmäämme säännöllisesti joka vuosi. Tämän kirjoituksen aikana on tarkoitus tarkastella tätä kysymystä eri näkökulmista.

Lue lisää »

Palkkatiimin asiantuntijamme palveluksessanne

Työoikeuspalvelut
HR Lex Oy:n kautta