Ajankohtaista

Hämeenlinnan suurin omistajayrittäjävetoinen tilitoimisto laajentaa vauhdilla Tampereelle – yhtiö tuplaa henkilöstönsä määrän

Tilitoimisto Tampere Angelma & Mäkelä Nokia Arena

33 vuotta alalla toiminut tilitoimisto Angelma & Mäkelä laajentaa Tampereelle. Yhtiö työllistää Hämeenlinnassa 20 henkilöä ja aikoo seuraavan viiden vuoden sisään rekrytoida vähintään yhtä monta Tampereelle.

Tilitoimisto Angelma & Mäkelä Tampere, henkilökunta
Myös Ali-koira on mukana uuden toimiston perustamisessa! Uuden toimipisteen henkilöstö (vasemmalta oikealle): Jukka Mäkelä, Johanna Uusitalo, Sari Honkaniemi, Kati Kellokoski, Katja Lumia-Salo, Mari Pekkola, Miia Myllymäki ja Lidia Pääsky. Kuva: Mikko Vares


Hämeenlinnassa vuonna 1990 perustettu Angelma & Mäkelä avasi hiljattain Tampereen toimipisteensä Nokia Arenan Opaali-rakennukseen. 

Rekrytointi Tampereelle on yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jukka Mäkelän mukaan sujunut hyvin. ”Olemme löytäneet uuteen toimistoomme kokeneita kirjanpidon, palkanlaskennan ja HR:n asiantuntijoita. Ensi vaiheessa Tampereen toimiston vahvuus on kahdeksan työntekijää”, hän kertoo. 

Yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli 2,7 miljoonaa euroa. Mäkelä korostaa kuitenkin, että kasvu tehdään maltillisesti ja toiminnan laadusta huolehtien. Esimerkkinä pitkäjänteisestä toiminnasta yhtiö on jo vuodesta 1995 kuulunut sähköisten taloushallintaohjelmistojen käyttäjien edelläkävijöihin – Mäkelälle on myös myönnetty Netvisor-elämäntyöpalkinto. Yhtiö uskoo vahvasti robotiikan, tekoälyn ja automatisoinnin voimaan tilitoimiston prosesseissa.

Mäkelä näkee, että voimakkaasti pääomasijoittajien haltuun viime vuosina keskittyneellä tilitoimistoalalla on tarvetta henkilökohtaisemmalle palvelulle. ”Isoissa tilitoimistoissa asiakas tuntee helposti itsensä pieneksi, eivätkä ne pysty tarjoamaan aitoa kilpailuetua asiakkailleen”, hän toteaa. ”Toimintamme perustuu korkeaan laatuun, hyvään palveluun sekä pitkäaikaisiin työ- ja asiakassuhteisiin.”

Angelma & Mäkelä tarjoaa kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluja, talouspäällikköpalveluja, veroneuvontaa ja apua yritysjärjestelyissä. HR ja työoikeudelliset palvelut tuotetaan yhteistyössä osakkuusyhtiö HR Lex Oy:n kanssa. 

Tampereen toimiston asiakaspalvelupäällikkönä toimii Sari Honkaniemi, KTM, KLT.

julkaistu 18.1.2024

Vetter Communications Oy

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meidät saa kiinni,
olemme täällä teitä varten