Controller- ja
talousassistenttipalvelut

Tarpeitanne vastaavat taloushallinnon palvelut

Yrityksen arjen talousasioiden hoito on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa työtä, joka edellyttää myös ajantasaista tietoa lainsäädännön muutoksista. Ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan ja varmistamaan, että kaikki sujuu kaikissa olosuhteissa joustavasti.

Controller-palvelut

Yrityksen tulevaisuutta koskevat päätökset tehdään aina oletusten varassa. Oletusten pohjalla tulee kuitenkin olla mahdollisimman oikeaa tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Tämän tilannekuvan muodostaminen puolestaan edellyttäa oikein harkittuja mittareita sekä tulkintaa siitä, mitä nämä mittarit kertovat. Controller-palvelumme tuottaa yritysjohdolle sen päätöksenteon pohjaksi vaatimaa ajantasaista tietoa talouden tilasta. Raportit, niiden tulkinta sekä yritysjohdon controllerille asettamat erityistehtävät kuten vaikkapa budjetointi tai investointilaskelmat ovat cotrollereidemme erityisalaa. Tämän tiedon pohjalta yritysjohdon on huomattavasti helpompaa tehdä viisaita päätöksiä.

Talousassistenttipalvelut

Talousassistentti huolehtii, että kaikki talouden vaatimat tehtävät on hoidettu yhdessä asiakkaan kanssa sovitulla tavalla lain vaatimusten mukaan oikeaan aikaan. Talousassistentti huolehtii, että yrityksen osto- ja myyntireskontra ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeä osa yrityksen talouden hallintaa. Työ vaatii huolellista keskittymistä sekä kehittyvän lainsäädännön seuraamista. Siksi koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti ja tarjoamme koko työyhteistyön tuen työn tekemiseen mahdollisimman hyvin. Palvelumme toimii tarvittaessa myös yrityksen oman tekemisen tukena esimerkiksi sairas- tai vuosiloma-aikoina.

Talousassistenttipalvelut
Controller
Talousassistentti

Blogikirjoituksia aiheesta

palkkaa vai osinkoa

Palkkaa vai osinkoa?

Kannattaako nostaa ennemmin palkkaa vai osinkoa? Kysymys, johon törmäämme säännöllisesti joka vuosi. Tämän kirjoituksen aikana on tarkoitus tarkastella tätä kysymystä eri näkökulmista.

Lue lisää »

Johdon raportoinnin asiantuntijamme palveluksessanne