Pelataan samassa tiimissä
Yhdessä kohti parhaita tuloksia

Urheilijayhteistyö

Urheilijayhteistyön avulla kannamme kortemme kekoon kehitettäessä suomalaista huippu-urheilua. Hoidamme useiden urheilijoiden taloushallintoa, ja olemme mukana Sport Fund -sijoittajarahastossa. Sport Fund auttaa nuoria lahjakkaita urheilijoita rakentamaan urheilu-uraa ja kehittämään sen rinnalle kannattavaa liiketoimintaa.

Sport Fund - Idols do matter

Yhteistyössä:

Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori on Suomen ykköstähti tenniksessä ja tekee tällä hetkellä vankkaa nousua koko tennismaailman huipulle. Tennissensaatio nousee ATP-listalla kuin raketti ja on 50 parhaan joukkossa maailmanlistalla. Hoidamme Emilin taloushallintoa.

Kuva: Tennisliitto

Ella Junnila

Ella Junnila

Ella Junnila on  korkeushypyn ulkoratojen Suomen mestari 2021 ja sisäratojen EM-mitalisti 2019. Hän pitää nimissään korkeushypyn naisten Suomen ennätystä. Olemme mukana Ellan matkassa vastaamalla hänen taloushallinnostaan.

Kytönen Motorsport

Kytönen Motorsport, enduro ja motocross

Kytönen Motorsport on Husqvarnan virallinen kilpatalli Suomessa ja toiminta-ajatuksena on nuorten kuskien ajattaminen enduron ja motocrossin EM ja MM -sarjoissa. Tiimiä johtaa pitkäaikainen asiakkaamme, enduron maailmanmestari, Vesa Kytönen.

Vastaamme Kytönen Motorsportin taloushallinnosta.

Meidät saa kiinni,
olemme täällä teitä varten