Yhdessä kohti menestystarinoita
Yhteistyöstä asiakkaidemme sanoin

BioRex

Päädyimme kilpailutuksen kautta vuonna 2013 tilitoimisto Angelma-Mäkelään, koska he tarjosivat meidän tarpeisiimme sopivan kokonaisuuden. Samalla sähköistimme kirjanpidon ottamalla heidän kauttaan Visman Netvisorin.

​Tilitoimistosta saan aina ystävällistä ja asiantuntevaa apua. Luotan täysin heidän ammattimaiseen osaamiseensa.

Saan kullan arvoisia neuvoja ja apua koskien muun muassa verotusta, kirjanpitoa, palkanlaskentaa tai ohjelmistoa koskeviin kysymyksiin. Yrityksellämme on myös henkilökohtainen kirjanpitäjä sekä palkanlaskijat.

Visman Netvisor mahdollistaa täysin sähköisen kirjanpidon, joka helpottaa työskentelyä, koska toimipisteitä on ympäri Suomen. Sähköinen kirjanpito on nopeuttanut ja helpottanut paljon kirjanpidon prosesseja, esim. ostolaskujen käsittelyaika on kutistunut kolmanneksen aiemmasta.

Tilitoimiston työntekijöistä on tullut hyvin läheisiä, joten heidän kanssaan on aina ilo työskennellä.

Toiminnan kasvaessa huomasimme tarvitsevamme uuden strategisen kumppanin hoitamaan kirjanpitoamme. Saimme muutamia suosituksia hämeenlinnalaisilta yrittäjiltä. Teimme päätöksen valita tilitoimisto Angelma & Mäkelän kumppaniksemme, koska heidän tarjoamansa palvelukokonaisuus vastasi parhaiten tarpeitamme.

Yhteistyön myötä otimme käyttöön Visma Netvisorin, minkä ansiosta olemme voineet siirtyä täysin sähköiseen kirjanpitoon. Sähköinen kirjanpito on tuonut meille paljon etuja, kuten esimerkiksi helpotusta tositteiden syöttämiseen ja ostolaskujen käsittelyyn. Tämä on vapauttanut aikaa muille tehtäville ja vähentänyt inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Sähköinen kirjanpito on mahdollistanut myös vaivattoman yhteistyön tilitoimiston kanssa. Se tekee myös talousraporttien, kuten tuloslaskelman ja taseen, luomisesta nopeaa ja helppoa.

Olen aina saanut tilitoimistolta ystävällistä ja pätevää tukea. Heidän ammattitaitoonsa luottaminen on minulle itsestäänselvyys ja yhteistyö heidän kanssaan on aina ollut mieluisaa.

Yrityksen pyörittämisen suurin arjen työtä helpottava oivallus on ollut taloushallinnon siirtäminen Netvisoriin. Nyt voin keskittyä tärkeimpään: yrityksen johtamiseen sekä toiminnan laadun ylläpitämiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen.

​Tilitoimisto Angelma-Mäkelä koetaan meillä osaksi Jappia, tavoitteet ovat yhteiset: taloushallinnon asioiden hoito yhteistyöllä tarkasti, luotettavasti ja sujuvasti.

Angelma & Mäkelä on luotettava kumppani kirjanpitoasioissa. Akuuteissakin ongelmissa yhteyshenkilön saa nopeasti kiinni ja hommat on aina hoidettu nopeasti ja mallikkaasti.

Angelma & Mäkelä ja Netvisor on oivallinen valinta myös ”haalariyrittäjälle”. Sähköisyys ja reaaliaikaisuus antaa enemmän aikaa varsinaiseen työntekoon ja oikeisiin päätöksiin. Suosittelen lämpimästi ja varmasti!

Netprofile on nopealiikkeinen markkinointiviestinnän asiantuntijaorganisaatio. Liiketoimintamme ydintä on edistää asiakkaidemme liiketoimintaa medianäkyvyydellä ja verkkomarkkinoinnilla. Jotta huomiomme pysyy tiiviisti asiakkaissamme, meille on elintärkeää, että pystymme luottamaan taloushallintomme olevan hyvissä käsissä.

​ Angelma & Mäkelä on meille pitkäaikainen luottokumppani. Osaavat asiantuntijat huolehtivat talous- ja palkkahallinnostamme laadukkaasti ja täsmällisesti, ja muutostilanteissa käytettävissämme on syvällistä osaamista ja kokemusta. Sujuviksi hiottujen prosessien ja mutkattoman yhteydenpidon ansiosta voimme luottaa hallintoasioiden tulevan hoidetuksi ajallaan ja laadukkaasti – ja saamme tiedon, kun meiltä tarvitaan toimenpiteitä.

​Tyytyväisyydestä kertoo se, että vastaukseni muiden tilitoimistojen soittoihin on aina sama: lyhyt ja ytimekäs ’ei kiitos’.

Omistajayrittäjän näkökulmasta nopeasti muuttuvan ja ajankohtaisen tiedon hallinta on taloushallinnon tärkeimpiä prosesseja. Netvisor-ohjelman avulla keskeiset riskit ja riippuvuussuhteet on helppo havainnoida. Aktiivinen vuoropuhelu Angelma & Mäkelän kanssa kehittää lisää omaa osaamistamme taloushallinnon kysymyksissä.

Meidät saa kiinni,
olemme täällä teitä varten