Netvisor-ohjelmistopalvelut

Helppoa taloushallintoa
- Me autamme

Haluaisitko monipuolisen ja helppokäyttöisen sähköisen taloushallinnon ohjelmiston? Meidän kauttamme saat Netvisor-järjestelmän oman talousosastosi käyttöön. Olemme mukana käyttöönottoprosessissa ja koulutamme tarvittavat henkilöt. Meiltä saat myös kattavan Netvisor Turva -palvelun, joka takaa asioiden hoitumisen myös sairastapauksissa ja muissa poikkeustilanteissa.

Netvisor on Visma Solutions Oy:n tuottama turvallinen, tehokas ja reaaliaikainen taloushallinnon pilvipalvelu. Netvisorissa myyntilaskutus, ostoreskontra, palkanlaskenta ja kirjanpito ovat samassa paikassa ja helposti käytettävissä. Aineisto on aina sekä sinun, tilintarkastajasi että tilitoimiston saatavilla, jolloin yhteistyö helpottuu ja tiedonkulku nopeutuu.

Toimimme Netvisor-ohjelmiston Premium Plus Partner -jälleenmyyjänä ja koulutamme asiakkaamme ohjelmiston käyttöön sekä toimimme tukena käytön aikana. Kaikki työntekijämme suorittavat Netvisor-sertifioinnin kolmen vuoden välein, jolloin meillä on aina tuore osaaminen ohjelmiston käyttöön. Osallistumme aktiivisesti myös ohjelmiston kehittämiseen. 

Netvisor - kaikki irti sähköisestä taloushallinnosta

Netvisorin palvelupaketeista löytyy sopiva kokonaisuus niin pienen yrittäjän kuin suuren organisaationkin tarpeisiin. Voit vaihtaa pakettia milloin tahansa ja ohjelmisto kasvaa ja skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan.

Järjestelmään kirjautuminen on helppoa pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sovellusten kautta saat näppärästi lähetettyä pankki- ja luottokorttikuitit kirjanpitoon, ennen kuin ne ehtivät hukkua. Myös työtuntien kirjaaminen ja matkalaskujen teko onnistuu helposti missä vaan!

Netvisor-rajapintapalvelu mahdollistaa erilaisten ohjelmistojen integroimisen palveluun. Netvisoriin on jo valmiiksi rakennettu satoja integraatioita muun muassa toiminnanohjauksen, työajan suunnittelun ja hallinnan, verkkokaupan, kassapalveluiden sekä johtamisen ohjelmistoihin ja uusia integraatioita rakennetaan jatkuvasti. Valmiina olevista integraatioista löydät lisätietoa täältä.

Taloushallinnon hoitaminen sähköisesti on helppo ja nykyaikainen tapa huolehtia lakisääteisistä velvollisuuksista ja tuottaa yrittäjälle tietoa yrityksen taloudesta. Ota sinäkin kaikki irti sähköisestä taloushallinnosta, me autamme sinua siinä!

Netvisor
Olemme sertifioitu Netvisor-kumppani. Netvisor on moderni ja automatisoitu taloushallinnon pilvipalvelu.

Netvisor-esittelyvideo

Blogikirjoituksia aiheesta

Meidät saa kiinni,
olemme täällä teitä varten