Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Talousasiat aina ajan tasalla

Kirjanpito on lakisääteinen velvollisuus, mutta tämän lisäksi se on myös yritykselle itselleen tärkeä oma ikkuna talouden tilaan ja tulevaisuuden maisemaan. Pelkkien lakisääteisten velvollisuuksien täyttämisen lisäksi monipuoliset raportit antavat arvokasta tietoa päätöksenteon pohjaksi ja ovat tärkeitä dokumentteja keskusteltaessa esimerkiksi rahoittajien kanssa.

Hoidamme kirjanpidon ajantasaisesti, huolehdimme tarvittavat ilmoitukset sekä vastaamme tilinpäätöksen laadinnasta niin yksittäisessä yrityksessä kuin konsernissakin.

kirjanpitäjä, kirjanpitopalvelut

Urheilijayhtiön taloushallinto

Ammattiurheilijoiden talouden hallinta on yhä tärkeämmäksi kasvava osa-alue. Urheilu saattaa aktiivivuosina tarjota urheilullisen menestyksen lisäksi merkittävän taloudellisen tuloksen. Tämän kokonaisuuden hallinta ja jalostaminen vaatii erityisosaamista, jota olemme kehittäneet yhdessä kumppaneidemme kanssa. Esimerkiksi urheilijayrittäjyys, verotus ja arvonlisäverokysymykset ovat jatkuvasti esillä keskusteluissamme.  

Urheilijan taloushallinto liittyy osana laajempaan Sport Fund -kokonaisuuteen, jossa olemme mukana tukemassa useita urheilijoita. Sport Fund auttaa lahjakkaita urheilijoita rakentamaan urheilu-uran rinnalle yritys- ja liiketoimintaa, joka johtaa menestykseen myös itse aktiivisen urheilu-uran jälkeen.

Lue lisää: sportfund.fi

urheilijan taloushallinto
kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Blogikirjoituksia aiheesta

palkkaa vai osinkoa

Palkkaa vai osinkoa?

Kannattaako nostaa ennemmin palkkaa vai osinkoa? Kysymys, johon törmäämme säännöllisesti joka vuosi. Tämän kirjoituksen aikana on tarkoitus tarkastella tätä kysymystä eri näkökulmista.

Lue lisää »
Milloin tarvitaan tilintarkastaja?

Milloin tarvitaan tilintarkastaja?

Tilintarkastusvelvollisuudesta säädetään tilintarkastuslain 2 luvussa. Tämän mukaan tilintarkastaja voidaan jättää valitsematta, jos sekä päättyneellä että sitä välittömästi edeltäneellä tilikaudella on täyttynyt enintään yksi seuraavista:

Lue lisää »
tilinpäätöksen muistilista

Tilinpäätöksen muistilista

Moni yritys päättää tilikautensa vuoden vaihteessa, joten on ajankohtaista käydä läpi siihen liittyviä asioita. Lain mukaan osakeyhtiöiden tilinpäätöksen tulee valmistua neljässä kuukaudessa ja tilikauden ollessa kalenterivuosi, tulee veroilmoitukset jättää 30.4 mennessä. Jotta tilinpäätös hoituisi mahdollisimman sujuvasti, on tässä vaiheessa hyvä kiinnittää huomiota tilinpäätökseen tarvittaviin tietoihin, työnjakoon ja aikataulutukseen.

Lue lisää »

Kirjanpitotiimin asiantuntijamme palveluksessanne

Urheilutiimin asiantuntijamme palveluksessanne