Netvisor

Netvisor on Visma Solutions Oy:n tuottama turvallinen, tehokas ja reaaliaikainen taloushallinnon pilvipalvelu. Netvisorissa myyntilaskutus, ostoreskontra, palkanlaskenta ja kirjanpito ovat samassa paikassa ja helposti käytettävissä. Aineisto on aina sekä sinun, tilintarkastajasi että tilitoimiston saatavilla, jolloin yhteistyö helpottuu ja tiedonkulku nopeutuu.

Netvisorin palvelupaketeista löytyy sopiva kokonaisuus niin pienen yrittäjän kuin suuren organisaationkin tarpeisiin. Voit vaihtaa pakettia milloin tahansa ja ohjelmisto kasvaa ja skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan.

Järjestelmään kirjautuminen on helppoa pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sovellusten kautta saat näppärästi lähetettyä pankki- ja luottokorttikuitit kirjanpitoon, ennen kuin ne ehtivät hukkua. Myös työtuntien kirjaaminen ja matkalaskujen teko onnistuu helposti missä vaan!

Netvisor-rajapintapalvelu mahdollistaa erilaisten ohjelmistojen integroimisen palveluun. Netvisoriin on jo valmiiksi rakennettu satoja integraatioita muun muassa toiminnanohjauksen, työajan suunnittelun ja hallinnan, verkkokaupan, kassapalveluiden sekä johtamisen ohjelmistoihin ja uusia integraatioita rakennetaan jatkuvasti. Valmiina olevista integraatioista löydät lisätietoa täältä.

Taloushallinnon hoitaminen sähköisesti on helppo ja nykyaikainen tapa huolehtia lakisääteisistä velvollisuuksista ja tuottaa yrittäjälle tietoa yrityksen taloudesta. Ota sinäkin kaikki irti sähköisestä taloushallinnosta, me autamme sinua siinä!